Prestige Prestige

Hallberg Rassy 43 Mk II

PRISSÄNKT!
Denna fina och välutrustade Hallberg Rassy 43 Mk II finner du mer information om på Fredericia Boat Show nu till helgen den 24-26 febr samt 2-5 mars!
Hallberg-Rassy 43 Mark II är den uppdaterade och förbättrade versionen av den redan legendariska succén HR 43. För den som söker en blue water cruiser i en hanterbar storlek, är denna båt närmast idealisk. Dessutom med sällsynt vackra klassiska linjer – inte minst viktigt. Centercockpit för att sitta skyddat och samtidigt ge plats till en rejäl akterkabin. Mycket enkel att både manövrera och trimma tack vare el-vinschar, rullmast, m m. Påkostad inredning med rejäl U-soffa och två sköna fåtöljer i Alcantara-klädsel.

 

Till Sida!


← Gå tillbaka!
Hallberg Rassy 43 Mk II
prestige yachts pantaenius Boat Care                 Get it on Google Play   Get it on App Store