Prestige Prestige

Malö 43 -MK2

Malö 43 i 2013 års version med nydesignat däck och inrede tillsammans med många andra nyheter mot tidigare modeller. Det innebär bla, mer ljus i salongen med fler flushmonterade skylights, linor under däck , targa båge som nu lutar bakåt för mer skydd under sprayhodd. . Bredare vindruta i rostfritt med grepphandtag samt rostfria rutor, pollare och avbärarlist. Fler och större Dorade ventiler på däck för bättre ventilation. Omarbetat inrede i Malö 47 stil med mer ljus och rymdkänsla. Det är bara 2 st båtar byggda av den här modellen och denna är speciellt välutrustad med bogpropeller, rullmast, elektriska rullfockar, elektriska genua winchar, EFoy el-aggregat mm.
Till Sida!


← Gå tillbaka!
Malö 43 - MK2
prestige yachts pantaenius Boat Care                 Get it on Google Play   Get it on App Store