Prestige Prestige

Malö 43

En oerhört fin Malö 43!

2012 års uppgraderade version med fler skylight, bredare rostfri vindruta och ny targa båge som lutar akterut för mer skydd under sprayhooden. Större dorade ventiler på däck för mer ventilation. Rostfria grabbräcken på däck. Rostfria portlights, polare och avbärarlist. Alla mastlinor och storskot under däck till sittbrunn. Helt nytt inrede med i Malö 43 med nya luckor och mer ljus och volymkänsla i båten. Det finns bara 2 st av den här nya modellen byggda och den här har dessutom mycket välutrustning för bekväm segling och boende bla. dubbla bog-propellrar (för och akter). Varvtalsreglerade med joy-stick, rullmast, elektriska genua winchar centraldamsugare m.m.

 

Till Sida!


← Gå tillbaka!
IMG_0233
prestige yachts pantaenius Boat Care                 Get it on Google Play   Get it on App Store