Prestige Prestige

Malö 39

Denna Malö 39 är en båt att vara stolt över!
Jordenruntseglare, väl underhållen och färdig för ett nytt varv runt jorden!
Byggd som en genuin offshore yacht för kräsna seglare, är hon perfekt för långcruising. Detta exempel har all utrustning som man kan förvänta sig av en så prestigefylld yacht inklusive bogpropeller och kabinuppvärmning.
Hon har tillverkats av Malö Yachts på Orust.
Akterstagssträckare, Revsystem:Single Line Reef, Kutterstag, Rev och skotwinschar: Andersson 28 ST, Aluminium vantsruvsskydd.
Elektrisk ankarspel, elgasavstängning, dubbel gasolbox, rullgardiner för skylights, bokhylla på huvudskott, fåtöljer i salong, Malö salongsbord, lucka mellan toalett/sittbrunnsstuv, separat dusch i förpik, Yachtiflex i förpik, uppställningsvagn. watermaker, vinkraftverk, stereoradio, livflotte, vindroder Sailomat.

 

Till Sida!


← Gå tillbaka!
SONY DSC
prestige yachts pantaenius Boat Care                 Get it on Google Play   Get it on App Store