Prestige Prestige

Scanner 391

Scanner 391 är segelbåten för dig som söker klassiskt svenskt hantverk i en vacker förpackning! Båten har bra kryssegenskaper och bra rörelse i sjön. Segelegenskaperna är snabba och båten har mycket driv. Rorsman har gott om möjligheter att både sitta och stå så att han hela tiden har koll förut och på seglen. På däck finns både skena för självslående fock, vilket ger suverän enkelhet vid kryss i skärgården, och skotskenor för Genua för bra drag på längre bogar eller när besättningen är mer fulltalig. Breda skarndäck gör det enkelt att röra sig på båten både i hamn och under gång. Inredningen är rymlig och mycket smart med en symmetrisk salong som utnyttjar båtens bredd, ger gott om plats vid bordet.

Till Sida!


← Gå tillbaka!
Scanner 391
prestige yachts pantaenius Boat Care                 Get it on Google Play   Get it on App Store