Prestige Prestige

Grand Banks 46 Classic

Grand Banks 46 Classic med 2 kraftfulla Cummins motorer som ger en behaglig och tyst cruising! Det finns gott om utrymme, walk around däck, yttre och inre styrplats och navigeringsstationen är alla en del av paketet. Finns flera invändiga konfigurationer, inklusive ett “pentry-down” plan som levererar extra utrymmen i stora salongen som dessutom har en fantastisk utsikt, samt ett inbyggd teak bord. Det finns gott om stuvutrymmen i sittbrunnen, akterrufftak, framåt däck finns förvaringsskåp och ett generöst tilltaget motorrum. AC, 4-bladiga propellrar. Hon är i perfekt skick! Båten ligger i Holland.

 

Till Sida!


← Gå tillbaka!
Grand Banks 46 Classic
prestige yachts pantaenius Boat Care                 Get it on Google Play   Get it on App Store