Prestige Prestige

Chuck Paine 66

Chuck Paine 66 “Nikita” har konstruerats och byggts för en kommendör på New York Yacht Club som ville ha en extremt kapabel, pålitlig och säker båt som kunde rymma hans familj plus gäster för längre världsomsegling. Hennes nuvarande ägare har bibehållt henne som en riktig båt. Nikita är lika väl lämpad som en familje båt eller besättning av två proffs. Interiör i körsbärsträ, ny elektronik 2013. Hydralisk bogpropeller, akterpropeller och ankarspel. Ribb och Hobiecat kran på övre däck. Vattenburen värme stabilisatorer, 3 st 100 Amps laddare. Utrustad med 6 cylinders LUGGER dieselmotor 600 hp + 4 cylinders LUGGER wing dieselmotor 130 hp.

 

Till Sida!


← Gå tillbaka!
Chuck Paine 66
prestige yachts pantaenius Boat Care                 Get it on Google Play   Get it on App Store