Prestige Prestige

Grand Soleil 50

Marknadens finaste Grand Soleil 50? Vi tror det, men ni får avgöra själv! Nu är i vilket fall Cyrene till salu, och hon är i mint condition och minutiöst underhållen.

Cyrene är en vacker och välseglande båt med alla bekvämligheter en familjecruiser kan tänkas behöva så som dieselgenerator, elektriska toaletter, watermaker, air conditioner i alla rum, dieselvärmare, mikrovågsugn och elektriska vinschar samt uppfällbar bogpropeller.

Detta i kombination med prestandautrustning så som kolfiberrattar, lättvikts-kolfibersegel från ”Gransegel” samt en specialdesignad svart gennaker gör båten till den perfekta kombinationen av racing och cruising.

 

Till Sida!


← Gå tillbaka!
Grand Soleil 50
prestige yachts pantaenius Boat Care                 Get it on Google Play   Get it on App Store