Prestige Prestige

Beneteau Oceanis 40 cc

Bekväm, sjövärdig Beneteau Oceanis 40 cc med mittsittbrunn, från Bénéteau i Frankrike.

Djup, skyddad mittsittbrunn med fast vindruta , hög sarg och central styrspak. 2 indelning med teak. Oceanis 40 cc är 40 fot lång, har volym och god livsmiljö. Rymlig ägarhytt över hela bredden av fartyget i aktern med fristående Queensäng och ägar badrum. Massor av ljus och luft under däck med många luckor, ventiler och Dorade fläktar. Många investeringar har gjorts under de senaste åren (t.ex. slutföra ombyggnad av båtbotten, ny genua Furler, ny diesel uppvärmning, mast ommålad, nya batterier, etc.). Komplett utrustat, en ägare och i mycket gott skick. Båda bilderna är från broschyr bilder på systerfartyget.

 

Till Sida!


← Gå tillbaka!
Beneteau Oceanis 40 cc
prestige yachts pantaenius Boat Care                 Get it on Google Play   Get it on App Store