Prestige Prestige

Grand Banks 42 Classic

Stark och robust Grand Banks 42 Classic!

 

Stark och robust Grand Banks 42 Classic trålare byggd av American Marine, uppfinnaren av trålar-motorbåtar. Grand Banks 42 Classic är en mycket sjövärdig och pålitligt fartyg även under svåra väderförhållanden. Mycket klassisk och karaktäristisk profil med vertikal båge, vinkelstyrhytten med brant vindruta och sluttande tak i akterruffen. Breda löpande däck, rymligt akterdäck och bekväm tillgång till fly gör det enkelt att flytta runt båten enkelt och tryggt. Denna Grand Banks 42 Classic drivs av de uppgraderade CATERPILLAR 210 hk motorerna. Mycket väl underhållen. Hon har bara seglat i nordeuropeiska vatten och har inomhusförvarats varje vinter. Kontinuerlig teknisk service och många investeringar och ersättningar har gjorts under de senaste åren. Vacker traditionell teak inredning, gott om förvaringsutrymmen i skåp, lådor och fack, madrasser nya 2012/2014, läderklädsel i salongen.

 

Till Sida!


← Gå tillbaka!
Grand Banks 42 Classic
prestige yachts pantaenius Boat Care                 Get it on Google Play   Get it on App Store