Prestige Prestige

Öppna Varv på Orust!

Öppna Varv arrangeras av Sweboat – Båtbranschens Riksförbund i två hamnar på Orust, Ellös och Henån. Välkommen till årets båtfest!

Vi på Navark Handels kommer självklart att finnas på plats och pratar gärna med gamla och nya kunder! Då intresset är stort för begagnade båtar tar vi gärna in nya objekt!

Till Ellös bjuds hela båtbranschen in för att visa upp sig i Hallberg-Rassys hamn. Här finns över 130 utställda motor- och segelbåtar i alla storlekar, både från svenska och utländska varv.

Här finns den stora tillbehörsutställningen med över 85 utställare av enbart marina produkter och tjänster. På området finns det matservering i form av både restaurang och café.

Hallberg-Rassy anordnar sin populära rundvandring på varvet med start kl 15 på fredag och sedan löpande under helgen. Ett unikt tillfälle att se hur deras båtar byggs!

I Henån har nätverket Yacht Center Orust och Orust Marincenter öppet hus med både utställda båtar och tillbehör. Det anordnas även en utförsäljning av båttillbehör.

Här finns både restaurang och café, passa även på att njuta av de vackra träbåtarna som visas i festivalen Classic Open.

Vädret är alltid bättre på Orust!

Se mer än båtar!
Besök Orust Turistbyrås hemsida genom att klicka här för att se vad Orust och Södra Bohuslän har att erbjuda i form av sevärdheter, aktiviteter och logi.


← Gå tillbaka!
Oppna varv_sweboatblue copy
prestige yachts pantaenius Boat Care                 Get it on Google Play   Get it on App Store