Prestige Prestige

Najad 440 AC

Ett unikt tillfälle att förvärva en mycket fin Najad 440 med aktersittbrunn, perfekt för långsegling! Med sina dubbla rattar klädda i älgskinn, försedda med vars ett elektroniskt Teleflex gasreglage, ger Najad 440 AC en suverän komfort och uppsikt från sittbrunnen. Dubbla Sounto styrkompasser, solcell 24V 48 Watt på rostfri plåt, monterad ovanpå luckgaraget. 230V Isolationstransformator för att motverka galvanisera strömmar i hamnar. All innerbelysning kan dimmas.

All inredning i mattlackad mahogny, durk i Jatoba med inläggningar av ljus Wenge. Spiralfjädermadrasser samt bäddmadrasser i alla kabiner. Golvmattor på alla durkar. Corian i pentrybänk och toalettutrymmen. Rikligt med stuvutrymmen i hela båten. LED belysningar vid alla kojer.
Genomgående Pentex triradial segel. Kryssfock 44,0 m2 på självgående skena och Furlexrulle. Krysställ 97,0 m2. Segelkapell till kryssfock/genua.

Till Sida!


← Gå tillbaka!
DSC_0949
prestige yachts pantaenius Boat Care                 Get it on Google Play   Get it on App Store