Prestige Prestige

Vi kan “Registrering av Fartyg”

SKEPPSREGISTRERING -Vill du ha hjälp har vi kunskapen!

Transportstyrelsen säger följande; “Har du köpt ett skepp (även fritidsskepp) måste du som köpare registrera det i fartygsregistret. Oavsett om du köper det privat, via en mäklare eller båthandlare är det du som köpare som har ansvar för att genomföra registreringen….Dessutom är det så att om ditt skepp inte är registrerat får det inte användas.”

SKEPPSREGISTRERING Båtar som köps/säljs idag är i många fall så stora att de i själva verket är Skepp, dvs. större än 12×4 meter. Det är i Sverige lag på att som svensk medborgare/företagare måste man registrera sitt skepp i Svenska Fartygsregistret, vilket inte alltid är så enkelt. -Kontakta oss om du behöver hjälp.

 


← Gå tillbaka!
prestige yachts pantaenius Boat Care                 Get it on Google Play   Get it on App Store