Prestige Prestige

Sunseeker 74 Predator

Mycket gott skick

En fin Mega yacht, Sunseeker 74 Predator, säljes nu! Denna motorbåt har endast gått 150 timmar och har Twin MAN 1800 V12 som enkelt får upp båten till 38 knop. Denna Sunseeker är i mycket gott skick – mycket är tom oanvänt; diskmaskin, tvättmaskin, Sunseeker handdukar. Det finns även  Sunseeker Champagne kristall glas och Whisky glas, Porslin för 8 personer, Vinkylare och en mycket smakfull design i textilier och inredning. Att tillägga är att badbryggan kan sänkas under vattnet upp till en halv meter vilket kan vara mycket trevligt en varm sommardag till havs – både för vuxna och barn!

Till sidan


← Gå tillbaka!
Sunseeker 74 Predator
prestige yachts pantaenius Boat Care                 Get it on Google Play   Get it on App Store